Ενδιαφέροντα Links
Lucky Members

Apia

Apia Foojin'R Art Magic 91MLX (2.77m, 5-28gr)
  • Μοντέλο: Apia R art magic 91ml
  • Βάρος αποστολής: 0.5Kgr
  • 3 Τεμάχια σε στοκ
  • Κατασκευάστηκε από: APIA

380.00€

Πρόσθεσέ το στο καλάθι αγορών:         
Apia Foojin' R Art Magic 91ML
Specifications:
Length: 9'1" (2 Piece) | Weight: 145g | Lure Weight: 5-28g | Line Weight: MAX PE #1.5 | Reel Seat: Fuji TVS16

Ας ξεκινήσουμε από τα compoments και πρώτα από όλα από την βάση μηχανισμού που είναι η TVS-16 της εταιρείας Fuji. Πρόκειται για μια βάση μηχανισμού νέας γενιάς που στοχεύει στο να βρίσκεται το χέρι μας και το πόδι του μηχανισμού όσο πιο κοντά στο blank ώστε να μπορούμε να έχουμε άμεση μετάδοση και αίσθηση της κίνησης των τεχνητών αλλά και του δαγκώματος. Πολύ έξυπνη επιλογή για ένα καλάμι που όντως προορίζεται για να δουλέψουμε τεχνητά με περίτεχνες πλεύσεις! Πέρα όμως από την πρακτική πλευρά, υπάρχει και η αισθητική
Μιλάμε για ένα τεχνικό καλάμι οπότε η βάση αυτή θα δυσαρεστήσει μόνο όσους θέλουν να ψαρέψουν στην “κόντρα” δηλαδή αυτούς που τους ενδιαφέρει να έχουν μια χοντρή λαβή (μοχλό) για να σύρουν “χωρίς αύριο” το ψάρι έξω. Φυσικά για αυτούς η APIA έχει διαφορετικά μοντέλα με άλλη βάση και πολύ πιο δυνατά-σκληρά blank. Για την δουλειά που προορίζεται το Art Magic, η βάση είναι εκπληκτική!
Πάμε στους οδηγούς οι οποίοι είναι οχτώ στον αριθμό, τύπου Κ και συγκεκριμένα της σειράς ΚL-H της Fuji με stainless steel frame. Νομίζω ότι κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν πρόκειται για οδηγούς που θα κρατήσουν σε διάρκεια και θα έχουν πάντα καλή απόδοση στο ψάρεμα. Η σύνδεση των δύο στελεχών γίνεται με spigot το οποίο δεν είναι βαμμένο ώστε να έχει την καλύτερη δυνατή εφαρμογή. Επίσης, όλο το καλάμι σχεδόν δεν είναι βαμμένο με κάποιο βερνίκι για να διατηρηθούν απόλυτα οι ιδιότητες του blank.
Τελειώνοντας, με τα compoments θα μιλήσουμε για την λαβή. Το μήκος της, 33 εκατοστά από το κέντρο μέχρι την άκρη, είναι πραγματικά ιδανικό ώστε να μπορούμε να εκτελέσουμε άνετα jerks και twiches.

Τρέχουσες κριτικές: 0